Skrivepraksis-kurs med Kaja Kvernbakken

 

1,5 time tettpakket med tips til hva som skal til for å faktisk sette seg ned å skrive den boken du alltid har drømt om.

Få tilgang til min populære workshop og arbeidsbok om å bygge en god skrivepraksis som funker for deg – sånn at du får ordene ut av hodet og ned på papiret.

 500,– 

Bygg din skrivepraksis

Hvorfor skrivepraksis?

Den eneste måten det blir bok på, er ved å sette seg ned å skrive den. Det virker kanskje innlysende, men jeg har ikke tall på hvor mange jeg snakker med som prøver å lese seg til hvordan de skriver godt, før de i det hele tatt prøver å skrive.

La meg gi deg mine tips til å bygge en god skrivepraksis.

500,– 

Bygg din skrivepraksis

Hva om jeg ikke er god nok?

Du blir faktisk ikke bedre av å ikke skrive. 

La meg lære deg triksene jeg har plukket opp gjennom alle mine år som forlagsredaktør og forfatter. Hva som funker – og hva som ikke funker.

500,– 

Bygg din skrivepraksis

Hva om jeg ikke har tid?

Jeg skal ikke lyge. Det tar tid å skrive en bok. Tid du må ta fra noe annet. Men hvis du kan forplikte deg til kun 5 minutter om dagen, er det utrolig hvor mye du kan utrette over tid. Når du jobber med noe hver dag er det også lettere tilgjengelig i underbevisstheten din, og det er lettere å sette seg ned å jobbe med stoffet, enn etter en pause på uker og måneder. 

500,– 

Bygg din skrivepraksis