Skriv med sansene!

Skriv deg gjennom et helt år sammen med forfatter Kaja Kvernbakken.

Finn din unike stemme, bygg en solid skrivepraksis og utvikle ditt forfatterskap!  

TIL PÅMELDING

Skriveoppgaver

Hver uke får du en video på 30 minutter. Jeg holder tiden, så du kan konsentrere deg om å skrive, og oppdage nye sider ved deg selv og teksten din.

Finn din tekst

Vi går tett på dine personlige opplevelser for å finne din helt unike og viktige stemme – og hvilken historie akkurat du har å fortelle.

Alle følelsene

Bli kjent med deg selv på en helt unik måte. Oppgavene utforsker alle våre grunnleggende følelser, fra glede, til håp og sinne. 

Drømmer du om å bli forfatter?

Vel da må du faktisk skrive, og du må skrive ferdig! Glem den fantastiske ideen, glem frykten for at du ikke er god nok. Ideene kommer når du skriver, og det gjør ferdighetene dine også. 

Den største bøygen de aller fleste forfatterspirene jeg møter har, er å faktisk sette rompa si ned foran tastaturet og skrive! 

Derfor har jeg satt sammen et kurs som hjelper deg å gjøre nettopp ned. Hver uke får du en ny oppgave hvor vi utforsker dine personlige opplevelser, for å finne din helt unike stemme, og de historiene du har å dele med verden. 

Til påmelding

Hei, jeg heter Kaja!

Jeg er romanforfatter, og har jobbet med tekst hele mitt voksne liv.

I tillegg til å skrive selv, har jeg vært forlagsredaktør i Cappelen Damm, redaksjonsmedlem i tidsskriftet Utflukt, tekstforfatter i reklamebyrå og frilansoversetter. 

Selv om jeg «alltid» har jobbet med tekst, så har veien fram til utgitt bok vært humpete. Lenge klarte jeg ikke å prioritere drømmen min fordi jeg satt alt og alle foran meg selv. Hvordan kunne jeg prioritere å skrive når jeg ikke visste om det jeg skrev var godt nok og jeg heller burde bruke tiden min på overtidsjobbing og å hjelpe alle andre med å oppnå deres drømmer?

Det gikk så langt at helsa fikk seg en knekk, før jeg tok meg selv og skrivingen på alvor, og fant ut av hvordan jeg skulle få teksten ned på papiret og ut i verden. 

La meg lære deg skrivemetoden som har funket for meg, og andre forfattere jeg har hjulpet!

Hjelp meg!

Du må ikke være flink! 

Faktisk oppfordrer jeg til å være dårlig på mine kurs! Den eneste måten du blir god på er nemlig ved å møte opp og gjøre jobben, og da må du ofte våge å være dårlige først. Derfor er fokuset på dette kurset først og fremst å bygge en skriverutine sånn at du får ordene ned på papiret, og deretter kan vi konsentrere oss om å gjøre de ordene bedre. Det var ikke før jeg våget å skrive på denne måten at jeg faktisk klarte å få ferdig min første roman, og i 2021 kom min andre roman ut.  

Til påmelding

Er dette deg?

 • Du drømmer om å skrive, men klarer ikke å komme igang.
 • Du skriver, men klarer ikke å finne et prosjekt å jobbe med. 
 • Du har et prosjekt, men vil kommere dypere inn i historien, tettere på karakterene. 
 • Du ønsker å skrive noe som er bra, ekte og viktig.
 • Du har begrenset med tid til å skrive, men vil heller skrive noe enn ingenting.
Det er meg!

Hvem passer det ikke for?

 • Deg som ikke er villig til å møte opp og gjøre jobben.
 • Deg som ikke er villig til å leke og lære noe nytt.
 • Deg som ikke vil skrive.

Hva får du når du melder deg på?

 • Skrivekurset 52 – med ukentlige skriveoppgaver i et helt år. Lær hvordan jeg jobber for å finne materiale til romanene mine, og utforsk din egen historie og dypeste følelser. Dette er både helbredende og nyttig. 
 • Bonuskurset «Jobb med friskriften» – Der du lærer å skrive ferdige, korte tekster med utgangspunkt i kursoppgavene. Skal du bli forfatter, må du nemlig skrive, og skrive ferdig. Verdi: 1.490,–

  Du beholder tilgang til kurset så lenge det eksisterer. Hvis jeg pusser detn opp, får du tilgang til de nye versjonen også!
Til påmelding

Hva lærer du?

Å bygge en solid og morsom skrivevane.

Å sprenge deg gjennom skrivesperrer og få teksten ned på papiret.

Å møte dine egne styrker og svakheter med vennlighet, ærlighet og respekt, sånn at du kan skrive troverdige karakter.

Å finne ut av hva som virkelig brenner for deg, sånn at du kan skrive tekster som er viktige også for andre. 

Til påmelding

Hvordan er programmet bygget opp?

Tilbakemeldinger på kurset

«Jeg liker å ha en ukentlig skriveoppgave, særlig nå som jeg har pause fra romanen. Det holder meg i gang med skriving. I tillegg liker jeg at oppgavene får meg til å jobbe og reflektere på en annen måte enn jeg pleier.»

«De siste månedene, med Drømmestart og skrivekurset 52, har gitt meg så mye glede og enorm mestringsfølelse.

Og ja, jeg har gjort jobben selv, men jeg ville aldri ha kommet i gang, aldri ha fullført, uten heiaropene, kunnskapen og strukturen du har delt så villig.

Tusen takk!»

«Vil bare si at jeg er veldig glad for at jeg meldte meg på kurset, og jeg føler at det har fått meg i gang igjen, noe som føles godt. Jeg er optimistisk foran denne høsten, og det er en god følelse.»

Skrivekurset 52

Dette får du

 • Skrivekurset 52
  52 ukentlige skriveoppgaver. 
  Verdi: 5.200,–

  Den første oppgaven ligger klar og venter på deg nå!

 • Bonuskurset «Jobb med friskriften»
  Verdi: 1.490,–

Total verdi: 6.690,–

Din pris: 5.200,–

Du sparer: 1.490,–!

KJØP NÅ